Over Paumen Executive Search

Victor Paumen is in 2012 gestart Paumen Executive Search. Daarvoor werkte hij gedurende 10 jaar werkte hij in diverse (internationale) management rollen in de uitzendbranche. Voordat hij Paumen Executive Search begon heeft hij meer dan 8 jaar ervaring opgedaan bij gerenommeerde bureaus voor werving- & selectie- en executive search. In die tijd maakte hij kennis met honderden kandidaten voor uiteenlopende sleutelposities bij profit en not-for-profit organisaties. Hij is een ervaren adviseur die in zijn werk bedrijfskundige perspectieven combineert met inzichten uit de psychologie.

Paumen Executive Search heeft samenwerkingsverbanden met verschillende andere professionals. Op het gebied van Management Assessments wordt o.a. samengewerkt met Dijk & van Emmerik . Daarnaast is er samenwerking met Personal Talent op het gebied van loopbaanvraagstukken.

Victor Paumen was bestuurslid van de Stichting Ondernemersprijs Haaglanden. Deze stichting wil netwerken tussen ondernemers en lokale overheden in de regio Haaglanden stimuleren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. Tevens is de prijs bedoeld om excellent ondernemerschap te stimuleren en te belonen.

Vanaf de start in 2012 is Paumen Executive Search partner van Naturalis. Meerdere malen is een relevante bijdrage geleverd aan de versterking van de top van de organisatie. De typerende betrokkenheid  heeft ertoe geleid dat Paumen Executive Search  sinds 2014, samen met andere organisaties, sponsor is geworden van Naturalis en een bijdrage levert aan de activiteiten rondom de T-Rex.